Wedstrijdteams

Solo

Hou je ervan om de show te stelen? Wil je graag jezelf kunnen tonen als solist? Een goed uithoudingsvermogen, lenigheid, sprongkracht en expressie zijn de onderdelen die je hiervoor nodig hebt. Je kan je privé-lessen vragen om een choreografie op maat te maken. Nadien kan je verder trainen tijdens de les ‘solo/duo training ‘ of nog extra privé-lessen voor meer specifiek te trainen.


Onze solo’s: Lexie

Duo

Wil je graag met 2 dansen tijdens de disco wedstrijden, kies een duopartner en bouw een unieke band op om samen te schitteren op de dansvloer. Hiervoor is een goede connectie tussen beide nodig. Je kan privé-lessen vragen om een dans te maken naar het kunnen van beide dansers. Nadien kan je verder trainen tijdens de les ‘solo/duo training ‘ of nog extra privé-lessen voor meer specifiek te trainen.

Onze duo’s: Janne&Noor, Lisse&Jana, Mirte&Lore .

Smallgroup

Dit is een kleine groep van 4 tot max. 7 dansers per groep. Iedere danser is uniek en is een niet te ontbreken schakel in de groep. Iedereen heeft zijn unieke eigenschappen die leiden tot een mooi geheel. Je bent zeer energiek, houdt van uitdagingen? Dan is dit iets voor jouw. Lenigheid, sprongkracht, afwerking en expressie worden hier hard getraind.

Onze smallteams: Happy Vibes ( Children), Sparkling Vibes ( Juniors).

Formatie

Een grote groep van min. 9 tot max. 21 dansers. We dansen op een eigen unieke mix met aangepast choreografie erbij. Elke dansers is een schakel van de ketting. Samen zijn we sterk en maken we één mooi geheel. Met hoe meer hoe beter.

%d bloggers like this: